Kontakt

Synoni lart me Archè

Konsulencë menaxhimi dhe financiare për kompanitë

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Na kontaktoni dhe diskutojmë pyetjet tuaja të biznesit

E kemi kënaqësi t’u përgjigjeshim çdo pyetjeje që mund të keni në lidhje me atë se si mund t’iu ndihmojmë. Thjesht përdorni formularin më poshtë ose zgjidhni një nga metodat alternative të komunikimit. Jemi të disponueshëm nga e hëna deri të premten 9:00 – 18:00 për telefonatën tuaj.

Rr. “Bul. Zogu I”  ND. 5, H. 7, Ap. 1

Njesia Administrative Nr. 9, 1016

Tirana, Albania

office@archeconsulting.com.al

We will reply within 24 hours.

+355 69 20 50 382

Monday to Friday 9 am – 6 pm

Ofrojmë zgjidhjet e duhura për biznesin tuaj.