Strategji

Synoni lart me Archè.

Një strategji e duhur fillon duke
vendosur objektiva të qartë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Në një mjedis biznesi ku ndryshimet janë të shpeshta, drejtuesit duhet të mbajnë biznesin themelor duke bërë njëkohësisht identifikimin e ndryshimeve si dhe të investojnë në përshtatjen ose zhvillimin e avantazheve të reja konkurruese.

setting the goal

Objektivi

Planifikimi strategjik kërkon një perspektivë ndryshe nga operacionet ditore dhe të artikulloni qartë ku dëshironi të udhëheqni biznesin tuaj, duke vendosur objektiva afatgjatë, qëllime dhe përparësi për të ardhmen.

Punojmë bashkë

Tek Archè, ne bashkojmë më shumë se një dekadë përvojë në zhvillimin e strategjisë, praktikat më të mira dhe një ekip të përkushtuar për të mbështetur klientët tanë duke drejtuar përmes paqartësive dhe ruajtjes së rritjes së qëndrueshme.

working together

Përfitimet kryesore

Ndërsa punojmë së bashku, ne do të mbështesim ekipin menaxhues për të formuar një strategji të qartë biznesi dhe korporate dhe se si të ruajmë fokusin dhe gatishmërinë në zbatimin e strategjisë.

Procesi ynë përfshin:

 • Vlerësim i ambjentit të brendshëm dhe të jashtëm

  Ne mbështesim ekipin menaxhues për të vlerësuar mjedisin e brendshëm dhe të jashtëm ku kompania operon si pikënisje e një strategjie të përcaktuar mirë.

 • Leadership

  Ne përqëndrohemi në vlerësimin dhe përmirësimin e aftësive drejtuese të ekipit menaxhues për të hartuar strategjinë dhe për të arritur në mënyrë efektive qëllimet.

 • Krijimi i vlerës

  Ekspertët tanë përqendrohen në identifikimin e operacioneve të krijimit të vlerës, në mënyrë që kompania të përqendrojë vëmendjen e saj , ndërkohë që kryen detyra të tjera me efikasitet.

 • Avantazhet konkuruese

  Këshillimi ynë do të përqëndrohet në identifikimin e avantazheve konkurruese të kompanisë dhe përdorimin e tyre për të krijuar një markë të fortë.

 • Edukimi dhe ritmi i përshtatjes

  Ne mbështesim menaxhimin e kompanisë për të vlerësuar ritmin e edukimit dhe shkallën e përshtatshmërisë se kompanisë në një mjedis që ndryshon shpejt.

Angazhimi ynë afatgjatë dhe qëndrimi pozitiv përkthehen në ndjekje të vazhdueshme të zbatimit të strategjisë, komunikimit dhe matjes së rezultateve derisa strategjia të shndërrohet si një pjesë thelbësore e biznesit të SME-ve.

Adela Leka

Ofrojmë zgjidhjet e duhura për biznesin tuaj.